За мен

Начало / За мен


Здравейте, казвам се Мая Илиева Петрова и съм независим член в компания Хербалайф Нутришън от 1998 година.

Срещнах компанията в сходна ситуация, както днешната,а именно състояние на криза: икономическа, социална, физическа и емоционална , на които е подложено цялото ни  общество.

В 1998 година в България преминавахме през поредното предизвикателство, работех в голяма френска компания и получавах доходите си във долари,но бързо  след навлизането в кризата заплатите ни бяха  намалени /моята и на съпруга ми/ на половината и се оказахме в ситуация на потребност да възстановим семейният ни бюджет.

Търсех нещо атрактивно, което да ми хареса като индустрия, да е в удобно време и ако можеше да е добре платено.Така се озовах на предложение за възможностите на компания Хербалайф  Нутришън.

Знаех своята цена, защото 12 години преди това имах късмета да живея  7 години в  Русия,където завърших педагогика и психология и 5 години в Париж,където завърших клиничен психоанализ  в 7 Университет Дидеро.

В днешно време си давам сметка,че всички тези години са ме подготвяли за тази възможност,която ми предостави компания Хербалайф  Нутришън. Предложението ми беше поднесено с много вълнение, видях резултати на хора чувствително подобрили своето тегло и ниво на енергия, хора спечелили своите допълнителни доходи, докато моделират тялото си.

Не осъзнах възможността като бизнес в началото, но исках да ги ползвам.Още на следващият ден имах програмата си и моят треньор, свалих 10 кг за 3 месеца, развълнувах не само себе си, но и хората около мен.

Неусетно имах своите първи последователи ,започнах да съзирам възможността за помощ към други хора.

Благодарение на подкрепата на моя треньор и ментор в бизнеса Стефка Иванова,моите успехи растяха с всеки изминал ден.И някак неусетно  се озовах в бизнес водите на компанията, за 3 месеца излязох на международно ниво и започнах да пътувам.

Днес,  23 години по -късно  си давам сметка, колко много мечти сбъднах с тази възможност, не само мои, но и тези на семейството, на моите приятели и познати.

Имам пътувания в няколко континента: Азия, Африка, Америка, Европа. Благодарна съм на подкрепата, която имам в тази общност, на световната обучителна система , на корпоративната помощ и на всички, които в годините станаха част от семейството на Хербалайф  Нутришън. 

Удовлетворена съм от факта, че мога да ползвам най-новите технологични и научни открития в областта на храненето,здравето  и активния начин на живот.

Невероятно атрактивен борд на директорите в лекарския съвет, учени с Нобелова награда и световни открития. 

Гордея се с възможността да сме част от Хербалайф  фемили фондейшън, която помага на деца в неравностойно положение да са част от обществото и да водят достатъчно пълноценен начин на живот ,независимо от предизвикателствата,които имат. 

И ако  Ви се е сторило не просто интересно,а по-скоро вълнуваща тази възможност за промяна, то аз Ви каня : Опитайте, свържете се с  мен и задайте своите въпроси .