ЗАЗДРАВЯВАЩ БАЛСАМ

0 out of 5 0 out of 5

22,00 лв.

Прави косата по-мека и копринена само след една употреба. Формула, запазваща цвета на косата.

Описание

Прави косата по-мека и копринена само след една употреба. Формула, запазваща цвета на косата.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

  • Косата е по-здрава, мека и копринена само след една употреба*
  • Балсам, обогатен с микропротеини
  • Формула, запазваща цвета на косата

250 мл

#2565

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ЗАЗДРАВЯВАЩ БАЛСАМ”