Услуги

Промени живота си

Бъди различен

Консултации

Заповядайте при нас за да направите първата крачка към здравословното хранене и активния начин на живот, чрез консултация с вашия „терньор“. На първата среща ще проведем „интервю“ относно вашите хранителни навици и за вашето здравословно състояние. Ще проследим историята на теглото Ви през годините. Ще направим и първото Ви измерване с Танита.

Предизвикателство

Диети, диети, диети… дошло ли ви е до гуша от различни видове диети, които имат мимолетен ефект върху тялото, с обикновено следващо разачорование от бързото въстановяне на свалените килограми. Понякога и с горница! Не са редки случаите на отключени здравословни проблеми след изтощителна диета. Без глад и без лишения е възможно да се отлабва. Здравословно – при това с трайни резултати.

Танита анализ

Танита е световен лидер в производството на уреди за измерване на тялото с отлична репутация за точност и качество. Уредите Танита се използват от лекари, медицински центрове, професионални спортни центрове, фитнес клубове и клубове за правилно хранене. Измерването на този уред се налага защото в зависимост от това каква диета спазваме може да губиме тегло за сметка на мазнините или на мускулна маса и течности в организма.

Същност на здравословното хранене

Диаграмата за същността на храненето показва как различните програми на Хербалайф идеално се вписват в здравословния и активен начин на живот. В средата на хранителното колело са основните продукти на Хербалайф:

  • Формула 1 Хранителен шейк микс
  • Формула 2 Комплекс мултивитамини
  • Хербалайф Влакнини и билки
0 Успешни курсове
0 Доволни клиенти
0 Работни часове
0 Награди
0% Резултати